Bricolage NL  
 

RASH-Київ (закінчення): “Українофобність антифа - це нацистський міф”

МЛ “Бриколаж”

Мазепа: В чому перспектива червоних скінів в Україні і, знову-таки, реди там, антифа, в цілому, ті самі нацисти тощо, наскільки органічні ці, поза сумнівом західні субкультурні кальки в Україні? (15 років тому кавказців було значно більше, ніхто за ними не ганявся, і ніхто не ганявся за тими, хто попередньо переслідував кавказців). Погодьтеся із тим, що субкультурні прояви часто трохи надумані, принаймні в Україні, або, як сказав вокаліст “Кому вниз” тов. Середа: “Кількість НС-скінів пропорційна зростанню іноземців” (неточна цитата).

Якби у Києві не було б мігрантів, не було б так званих “нацистів”, не було б “нацистів”, не було би “антифа” і знову в лоб – що із вашої любові, у першому випадку до “раси і нації”, а в другому, до “класової солідарності” мають (це питання – лакмусовий папірець) бомжі і вимираючі (буквально) сільські і не тільки пенсіонери, власне все те, на що намагався відповісти ваший опонент, тов. Кріт з УНТП?
Яка, дійсно реальна проблема вирішується у ході викидів вашої, і в тому й іншому випадку, української енергії, залишки котрої по тому обробляють у кращому випадку мами, в гіршому – лікарі?
RedComrade: Не хочеться вгадувати майбутнє, але скажу, що в найближчий час в Україні розцвітуть буйним цвітом субкультури й тенденції, що прийшли із Заходу, проте їм буде притаманний особливий український колорит. Важко казати про перспективи, проте тема скінхедів-антифашистів стає все більш популярною, а отже антифа-скінів буде більше чисельно, і я впевнений, що доля людей з лівими поглядами в цьому середовищі буде значною.
Стосовно агресії на вулиці, скажу, що дії антифашистів в цьому відношенні носять здебільшого захисний характер. Й з боку антифа ще не було зроблено якихось серйозних травм нацистам, ніхто нікого не погрожує вбивати й не виступав на “спец. засобах” без крайньої необхідності. Ми знаємо, що в людей, які бійками стверджують свою юність, все здебільшого залишиться лише на рівні субкультур й вуличних бійок, тому призводити до каліцтв й смертей – це просто безглуздо. Проте зауважу, що ні на яку ситуацію в країні ці розборки не вплинуть, хіба що на клімат в молодіжних субкультурах.
Ілля: Я з тобою згоден, Мазепо. Не варто створювати культ сили, як це роблять бони, адже переважна їх більшість є людьми недалекими і расова нетерпимість для них є всього лише шляхом для виходу агресії. Такі бончики є несвідомими слугами тієї системи і влади, проти якої розумні національно-орієнтовані (у сенсі захисту та репрезентації інтересів саме трудящого елементу нації!!!) ліві сили намагаються боротися. Не треба себе марнувати на недолугих людей і на те, щоб їм пояснити чи просто вибити з них той мотлох, що нав’язала їм система. Ми – скіни і агресія у нас в крові, але все має свої межі і бони, мені здається, дуже близькі до переходу за неї і встановлення абсурдної системи фізичного знищення один одного. Користуючись нагодою, хочу передати привіт не мамі-папі і не Катрусі з Маріуполя, а товаришам-нацикам. Ще раз закликаю, виходьте на чистих руках, адже кожна дія має протидію, це ж третій закон Ньютона, проти нього не підеш; і з перерізаною горлянкою можуть знайти не тільки Михайла, чиє обличчя тепер знає кожен бонхед, а й товаришів Волкова чи Білодуба чи будь-кого іншого, а от чи зрадіє за великомученика за расу його дружина – от питання.
За цим прошу вибачити мене за можливо деяку неясність викладення думок. Прийміть мої найкращі побажання і хай нам з вами на вулиці не зустрітись :))).

Мазепа: Відповідаючи на мої питання ви помітили загорнуту до них агресію, наявність котрої я підтверджую. Разом із тим переконую вас у тому, що її підґрунтя не пов’язане із моїм упередженим ставленням до редскінівської культури (радше навпаки, окремі нюанси мені дуже імпонують), а лише бажанням з’ясувати конкретні відповіді на такі самі питання. Що стосується моєї особистої позиції, вона дивна і полягає у тому, що тов. Мазепа цілком нормально спілкується як з НС-скінами так і їх “червоними” опонентами, в першу (і останню) чергу тому, що всі ми – УКРАЇНЦІ, котрим не варто тратитись на, на сьогодні неактуальні питання, тим більше у якості фізичного протистояння.
Дякую.

RASH-Київ: Хай живе українська революція! Національна за формою, пролетарська – за змістом!

***

Мазепа (останній штрих): За спиною мігрантів стоїть недолуга українська Система і її зловісний господар – завше компрадорська буржуазія, enemy № 1 для всіх, критично мислячих нонконформістів. Немає компрадорів з їх перманентним первісним накопиченням капіталу – немає злітаючихся як муха на мед мігрантів – немає мігрантів, немає “Нічної варти” – нацистів – немає “Нічної варти” (нацистів) – немає і “Денної” – антифашистів.

Фігури метушаться і б’ють інших просто “на убой”. За лаштунками фактів поблажливо посміхається і смикає за нитки справжній володар балагану на ім’я “фа-антифа” - зроджена економічними перетвореннями денаціональна офшорна буржуазія, ворог номер 1, ціль номер 1, жертва, котру слід принести на олтар пролетарської і одночасно національної революції.
Боротися треба з причинами, в той час як більшість політично заангажованих скінів переживає за наслідки, у вигляді мігрантів і “ображаючих їх”.

За сим дозвольте подякувати і до скорої зустрічі в онлайні.

Коментарі (4) для “RASH-Київ (закінчення): “Українофобність антифа - це нацистський міф””

  1. ultra

    Антифа в Укр. розвивается медленно и не уверено.
    Но если залучать к этому делу больше молодёжы то что-то выйдет ИМХО.
    Вам надо пропиарить свою идею!!!

  2. toni

    Це антифа убивають і тероризують людей?

Залишити коментар