Автор   Стаття 
Статті Бриколаж  —  Голос нації  —  Наступному поколінню
Томас Робб, Ку-Клукс-Клан, Техас
Дата публікації 28 вересня 2003 р.
Наступному поколінню

Дуже важливою для нашої зміни є підготовка, підготовка до вирішального бою, на захист собі подібних. Ми не просто говоримо, спілкуємося, насамперед ми ділимося тими сокровенними знаннями, призначенням котрих є порятунок нації, не більше, але і не менше.

Інколи, молоді люди збираються гуртом, їм здається, що відбувши певний акт насилля, вони на щось впливають.Іншим разом, і знову помилково, банальне залякування позиціонується як щось, що мало би виглядати заявою, прокламацією чи ультиматумом, власне кажучи — затвердженою позицією. Насправді, все це лише шкодить спільній справі.

Ті, принаймні більшість із тих, хто здатен на такі проступки, він працює не на своїх, не на спільну перемогу, а лише відтворює симпатії до „кольорових”, адже не секрет, що пригноблених завжди жаліють. Не порушувати закон, головне, це не порушувати закон. В протилежному разі ми, замість того аби виступати поважними членами наших громад, все більше і більше перетворюємось на бутафорних акторів з шоу Джеррі Спрінджера.

Читати літературу про Клан, про християнське підгрунтя нашої культури і готуватися до дня, коли Ви, нарешті, подорослішаєте і на правах рівного війдете до організації, до Клану.

Ви повинні опиратися будь-яким обставинам і мотивам, навіть нелояльним публічним розмірковуванням, проти тих же нігерів та гомосексуалістів. Вірте і розумійте — проблема значно глибша, її коріння набагато довше, ніж Ваша особиста непрязнь до „кольорового” сусіда.

Ви повинні залишатися у школі і важко гарувати. Я розумію Вас, зараз не зовсім зрозуміло, для чого воно треба, проте пізніше Вам надасться — освічена людина більш корисна як неуч. Існують ситуації в котрих Ви виступаєте у ролі білої меншості, тоді як небіла більшість тисне і упосліджує Вас. Не кидайте школи, але і не вчіться в ній. В нас час цілком пристойний рівень знань можна отримати і дома, в тому числі на рахунок християнських чеснот.

Перед Вами довге життя. Подумайте про це. Вчіться, вчіться і ще раз, вчіться. Пропорційно Вашим знанням збільшуватиметься Ваший потенційний вклад у нашу спільну РаХоВу. Спілкуйтеся з друзями і впливайте на них. Хай вони усвідомлять, наскільки це серйозно для Вас, наскільки ідейно Ви сприймаєте ідейні засади Клану і потребу в боротьбі. Ще раз — не порушуйте закон! Це не зумовить реінтеграцію і лише нашкодить іміджу Клана.

Нарешті, батьки одних прихильні до консервативних цінностей, в той час як інші — анти-реакціонери. Надайте особливої уваги в тому випадку, коли вони притримуються протилежних поглядів. Поясніть і вкажіть на відсутність причин для занепокоєння. Не міняйте своїх переконань, проте і до старших слід відноситися з повагою, передусім.

Поважайте батьків, вчіться у школі, старайтесь і вірте, як справжній християнин, як той, хто любить расу і націю. Саме так Ви зможете інтегруватися в наше непросте суспільство, саме так. Освоївши всі ази дорослого життя, Ви більшою мірою сприятимете нашим наступним перемогам.

Переклад М. Мазепа, МЛ „Бриколаж”, Київська область.

Догори

Перейти до статей теми: