Автор   Стаття 
Статті Бриколаж  —  Панорама UA  —  ТКЦ «Дніпровська дивізія». Анотація
Red Patriot
Дата публікації 8 жовтня 2005 р.
ТКЦ «Дніпровська дивізія». Анотація

Перед смертю «Бриколяж» розродиться. Про це свідчить тривале запліднення, і важке як у засинаючої риби дихання. Ми не змогли (а можливо і не схотіли) піти далі і спробувати друкувати його на папері, і зараз лізтемемо назад, туди, де наші інтелектуальні гетто, кілька пляшок пива на вихідних, трохи вітчизняного ска, нескінченні кухонні суперечки, анонімний захист у вигляді e-mail і (спробуємо показати це нижче) зародки локальних автономістських ініціатив, чиє гасло: «Голосуйте за отамана Зеленого — мертві не обдурюють!» стануть леймотивом наступної концепції. Зараз там пустеля Гобі. Проте «урлу» зарегано і хостинг також. А отже фундамент до нового карткового будинку закладено. …Люсі Вайт з її «будівництвом народних спільт» усміхаєтся і втягує у себе солодкий ментоловий дим… Отже: назва — Трипільський культурний центр «Дніпровська дивізія» (скорочено: ТКЦ «Дніпровська дивізія»)

URL: blog.obukhiv.biz

Розділи:

Редакційні новини
Соціальний аспект
Екологія краю
Народний спорт
Малишкова культура
Історичне краєзнавство

Платформа (ver 0.1)

Трипільський культурний центр «Дніпровська дивізія» це автономна і локалізована на обухівських теренах ініціатива незалежних медіа-активістів.

Частина з них працює у паралельному режимі над наповненням націонал-анархічного мережевого часопису «Бриколаж» ( www.lab.org.ua ), чия географія не обмежується лише обухівським районом.

ТКЦ «Дніпровська дивізія» — неполітична і некомерційна ініціатива представників Української громади м. Обухова, Київської області. Слід відзначити, що ми не боремося за владу, як не боремося і проти неї.

Наші цілі:

Збір, обробка і артикуляція соціальної, екологічної та культурної інформації місцевого значення;

Моніторинг дій місцевої влади, більше того — її можливих зловживань, з наступним висвітленням у відповідних розділах нашого блогу;

Сучасні та історичні краєзнавчі студії;

Публікація місцевих авторів, рецензування та критика мистецьких тенденцій;

Формування незалежного від місцевої (як це не патетично — від будь-якої) влади, на разі єдиного у краї альтернативного джерела інформації, з її наступним втіленням у паперовому вигляді;

Відродження кращих традицій місцевого самвидаву, громадської солідарності та незалежної журналістики;

Організація мережі громадських журналістів за принципом «Indymedia», з подальшим розширенням та усамостійненням обухівського медіа-простору;

Співпраця з представниками інших етнічних груп, робітничих та соціальних ініціатив, носіями позитивних ідеологій, зрештою тими, хто так чи інакше пов’язаний з нашим краєм і небайдужий до його майбуття.

спец. для «Бриколяж web-log»

Догори
Роботи автора

Перейти до статей теми: