Автор   Стаття 
Статті Бриколаж  —  Чорні лиця, білі маски  —  Ізраель і Шамір
Д. Зелений, national – leftist
Дата публікації 4 липня 2005 р.
Ізраель і Шамір

Разом буде Ізраель Шамір. Так звати, і тут вірогідність помилки дуже незначна – чи не найрозтиражованішого єврейського журналіста, принаймні, останнього десятиліття і, як мінімум, у російськомовному інформаційному сегменті, в частині радикальних візій.

Шамір відомий, перш за все, своїм категоричним неприйняттям сіоністських практик, а відтак і котується у якості „борця зі світовим єврейством”. Незважаючи на цілком очевидний комплекс „Фанатика” (див. фільм: його леймотив - етнічне самозаперечення), Шамір не тягне на „совість нації”, як, припустимо, абсолютно унікальний росіянин Борис Стомахін ( www.rko.marsho.net , www.soprotivlenie.marsho.net ). Позиції Шаміра у всьому, що стосується представників власної спільноти, схожі на аналогічні у своїй кастрованості „антинімецькі” – є така група, чий ранок починається із молитви: „Спасібо рускім за сожженний Берлін”. І це при тому, що всі вони німці від Фрідріха Барбаросси, а може і від Германаріха, лишень арійці, в кожному разі.

Нас тов. Шамір цікавить з іншого оптичного приціла. Не останній на, як висловлюються все симпатичніші дописувачі з „Ком.ру”, альтернативному до здорового глузду і „соціал – шовіністичному” (відповідь тов. Avtonomу, на питання, що таке „соціальний фашизм” – див. Форум „Бри” - http://www.lab.org.ua/community/viewtopic.php?p=100&highlight=#100 ), www.left.ru , Шамір відзначається наступною низкою набутих за часів радянської молодості совкових хвороб. Відмітимо їх згідно зазначеної у медицинській картці хворобної вертикалі:

1- „Галичани – не українці” – аналогічно до Струве, Денікіна, Шульгіна, тодішніх і теперішніх чорносотенців, Вітренко і частини януківського електорату;

2- „Українці і білоруси – не окремі етноси, їхня державність – клоунада, збудована на американських грошах і спирається на колаборантові плечі місцевих посіпак і агентів західного впливу” – тотально параноїдальна відповідь Хантінгтону і Бжезинському, у випадках, котрі стосуються соціодинаміки імперського циклу і її останньої фази – відпадання окремих частин, з метою убезпечити себе від зарази. Аналогічно до сифілісу, тільки навпаки – імперське „тіло” гниє із центру, а не периферії, як вважають реакціонери всіх часів і народів.

3- „Сучасний стан східноєвропейської геополітики характерний неприродньою боротьбою Русі Київської проти Русі Московської” – зрослий на совєтських теоріях про так званий „спільний етногенез” „уніфікований єврей” (як свідчить Андрухович) Шамір не здатен мислити за межами погодінських концепцій, дай бі, людина не стара, до кінця життя спроможеться на Гумільова. А може і ні.

4- „Всі бандерівці (обов’язково), колись гітлерівські (однозначно), а сьогодні американські (100%) посіпаки”. Звідси ставлення до Ющенка, „помаранчевої революції”, відмінної від двоголової національної ідеї, тобто всього, що варто псевдокомуністичної і такої, що смердить замішаними на шовінізмі ідеологічними стереотипами позиції „лівого” християнина Ізраеля Шаміра.

Полемізуючи з одним із видів сьогоденного фашизму – сіонізмом і також окремим, імперіалізму – не останнім із світових гегемоністичних потуг – американським, Шамір нагромаджує значний, примітивно висловлюючися – антифашистський досвід, в тіні котрого ховається постать чекіста 20-х років минулого століття, єврея за походженням і погромщика за покликанням. Громили не лише „хохлів” і „бульбашів” - „опортуністів” із соціалістичного Бунду перш за все. Дарма, що виросли в одному гетто, пейси – пейсами, а класова солідарність – понад усе! Такі не розбирали національності жертви, списуючи її кров на невідповідні часові соціально – економічні характеристики. Дана редукованість носить назву „комуно-нацизм” або „соціальний фашизм”. Його послідовників не судив Нюрберзький трибунал і зараз вони живуть серед нас. Вони далекі від позиціонованих своїми ж язиками „соціальних практик” і прокинувшись з будуна переконують себе у можливості чергового мізантропічного реваншу. Через сто років після одного вдалого випадку - у 2017, для тих хто переживе чергові соціальні експерименти і дочекається „влади після влади”.

Пропаганда антисіоністського (з усіма відомими конспірології параноїдальними „ЗОГівськими” схемами) і антиімперського в його штатівського варіантах іде під руку з не менш рекламним властиво російсько – радянським шовінізмом і імперіалізмом часів Шамірової реінкарнації – вбивці українського символа №... – Симона Петлюри – горезвісного тов. Шварцбарда.

Зламайте його сайт, заради україно – єврейської дружби. Два народи кластимуть квіти до вашого підніжжя, після того, як св. Петро покличе вас у гості.

дивіться також:

www.israelshamir.net/

www.leftisrael.narod.ru/

спец. для „Бриколяж web – log”

Догори

Перейти до статей теми: