Bricolage NL  
 

Шалом, Гітлер! І Акбар, теж

Д. Зелений, national-leftist

Це просто нонсенс. Євреї –” нацисти” і араби –”гітлеристи”. І ті й інші — антисеміти. Перші не люблять „жидів” і палестинців, другі — тільки „жидів”. Разом шанують АГа і вчитуються у „Протоколи сіонських мудреців”. Наші „енес-вай па” відпочивають, їхня черга до районної божевільні зайнята пацієнтами зі значно потужнішими діагнозами.

Рік тому, можливо більше, інтернет-медіа повідомляли про мосадівську операцію проти членів організації „Белое Единство Израиля” ( www.bei.4-all.org , зараз, звичайно не працює). Мігранти з України і Росії (на пам’яті Вінниця, Жмеринка, Львів) служили в ізраїльських збройних силах, підтримували зазначений сайт, писали страшенно неграмотною російською мовою і, за власними словами, любили нічні полювання на запізнілих рабинів. На лице обіграний у відомому „Фанатику” антисемітський мотив шокує в першу чергу тому, що частина з них були автентичними українськими євреїями з невеликих обласних або районних центрів. Дійсними у батьківській генетиці, вторинними у призабутому ще бабусями ідиші і модерними у чуйці на расистські практики „повноцінних” у всіх відношеннях емігрантах семидесятих. Їхня фобія засмальцована старими баварськими комплеками, котрі, зважаючі на статистичну меншість роблять (робили) з них борців проти офіційно толерованого їзраїльського апартеїду. Пост (чи крипто?) руські „фашисти” vs. іудео-нацизму.

Зрозуміти, до чого тут „Майн Кампф” і „бей жидов” мені так і не вдалося. Парнів ліквідували, залишивши проблему, актуальність котрої зростатиме з кожним, прибувшим до Ізраїлю неєвреєм. Звиклі до „євразійської лінгви” вони забиватимуть на потрібний там іврит, отримуватимуть менші від місцевих зарплатні, шукатимуть контактів зі „Cлов’янським союзом”, молодші — малюватимуть знайомі з дитинства свастики та інші матюки в місцях компактного проживання спочатку російськомовної, а потому просто неєврейської, бо слов’янської, знову-таки поки-що — меншини.

Кількість єврейського населення терпить зростаючі арабські і слов’янські спільноти, чиї інтереси сходяться на грунті можливо не стільки антисемітських, скільки антисіоніських настанов їхніх представників. Протиставляючи загорнуті у свастику захисні рефлекси слов’ян, закутані в куфію палестинські АКМ та вихований на Холокості єврейський маген-давид ми висновуємо наявність цивілізаційного (у вказаному форматі) протистояння, адже і православ’я, і юдаїзм, і іслам вкотре після останнього хрестового походу, зараз латентно, під виглядом дрібних і крупніших міжетнічних конфліків, розгортають прапори з ідентичним написом: „Ми хочемо зустріти кінець світу в НАШОМУ Єрусалимі”. Ізраїльский прапор на вершині, трохи нижче — зелений ісламський і, умовно, двоголовий — на самому низу набираючої сили „битви за обітовану землю”.

Різниця між чорносотенним та мусульманським антисіонізмом скрашує нелюбов арабів до християн („ліванський комплекс”); християн до мусульман (зокрема вихованих на міфах про Чечню російськомовних мігрантах), а відтак і юдеїв у ставленні до „молодших братів” по вірі Мойсеєвій, разом і окремо, це не суттєво.

Різниця між „Білою Єдністю Ізраїля”, ХАМАЗом і ортодоксальними єврейськими рухами досить умовна і я не ставив би хрест із написом „Він — терорист, антисеміт, нацист” і, зрештою, будь-яким подібним на жодну із вказаних вище ксенофобних могил.

Розплутувати клубок з кількох боків невигідно, адже звинувачувати у нацнепридатності історично прописаних у священних текстах „адептів світового зла” значно легше. Цим займаються всі зацікавлені, власне кажучі всі, хто не виїхав назад до Союзу, Германії або США, не адаптувавшися до відсутності шари і вірогідності загинути під час місцевого, камікадзевого „погрому”.

„Арабський тероризм”, „сіоністська змова” і „вроджений слов’янський антисемітизм” поборюють уми слабкіших, роздмухуючи вогонь упередженості у наступних поколінь. Ситуація подібна до мавших місце хрестових походів і, як наслідок, кількох держав на території колись однієї. Щось подібне відбувається на підступах до Гроба Господня і хто сказав, що покоління 80-х не застане з’яви чотирьох нових націй третього тисячоліття? — близькосхідної слов’яно-християнської, арабо-палестинської і іудео-єврейської. Ну, і андроїди з „нації роботів” (якщо вірити білоруському єврею Айзеку Азімову в його циклі „Я, робот”)

Перший на просторах інтернета і навіть теоретично не маючий шансів на отримання офіційного статуса арабський нацистський сайт —  www.geocities.com/bhmorocco . Претензії автора безмежні, оскільки сайт несе не просто зустрічні в Ірані, Індії або Південній Америці націонал-соціалістичні мотиви — він скінівський за визначенням! Blood and Honour — найвідоміша на просторах від Кейптауна до Осло і від Малайзії до Колумбії наці-скінівська контора. Прочитайте неперекладені у своїй простоті англомовні слогани із вказаного сайту і Ви зрозумієте, що часи класичних ідеологій померли після того, як перший араб наколов на спині німецького орла.

Blood and Honour Morocco.

Sieg Heil to our Arab Aryan Brothers and Sisters!

We are proud Muslim Fascists.

We must secure the existance of our Ummah and a future for Moroccan children!

The Qur’an, Mein Kampf, and The Protocols of the Learned Elders of Zion!

Return of Palestine to the Arab people, our brothers and sisters, the removal of decadent western influence in Morocco and the Arab / Muslim world!

Sieg Heil! Allahu Akhbar!

Arab — Aryan Unity! Heil Hitler! Peace be Upon Him, too!

Не слабенько, правда? Банальність калькованого смішить, як і все, що спромоглося змінити свій статус і уможливити існування в умовах тотального неприйняття, а потому — ідолопоклонства. Втаємничі у подібні і непотрібні справжньому обивателю теми стверджують, що бразильські скінхеди-”інтеграціоністи” відвідують ойстерські концерти і з задоволенням салютують правою рукою. Ключка в тому, що чорношкірі „інтеграціоністи” не рідкість в країні білих штанів, міцної кави і нескінченних ізаур.

Логіка речей підказує останнє „арійське рішення”, суть якого зводиться до гіпотези, згідно котрої перший негритянський „прогітлерівський” сайт похоронить теоретичну базу вже стагнуючого „арійського руху” в Європі і Північній Америці, а відтак і шанси на Реконкісту в її „класичному, WP (вай па) — форматі”.

Туда їм і дорога.

спец. для „Бриколяж web-log”

Залишити коментар