Автор   Стаття 
Статті Бриколаж  —  Третя Позиція  —  Містика націоналізму (маніфест українських НБ)
Stem, „Націоналістичні бригади”, м. Рівне
Дата публікації 24 січня 2005 р.
Містика націоналізму (маніфест українських НБ)

Ми вирушили у похід. Позаду — традиція поразок, зрад і розчарувань. Попереду — дорога у невідомість. Ми відкинули буржуазну мораль сьогодення і актуалізували цінності українського „золотого віку”: войовничість, арійський традиціоналізм, ієрархізм, первісний комунітаризм. Наша мораль — націоналістична аморальність людини чину. Все для України, нічого крім України, Україна понад усе!

На зорі ХХІ століття народжується ядро нової української нації, ревоюційної спільноти епохи Нового варварства і модерного тоталітаризму. З українських спільнот, розкиданих по світу зродиться постмодерністська українська нація, без комплексів і стереотипів минулого — націоналістична орда прийдешньої Великої України.

Ми долаємо рудименти колоніальної спадщини, пропагуємо дієвість замість облудливих ідеологем угодовського лібералізму і космополітизму.

Краще бути польовим командиром у засмальцьованому камуфляжі, ніж президентом у дорогому костюмі від Versache. Буржуї і компрадори об’єдналися проти українського пролетаріату. Ми — у бойові націоналістичні загони. Їх філософія — визиск і прислужництво, наша — діалектика національної боротьби. Революція не твориться у білих рукавичках, революція — кров і залізо, сила і мужність.

Україна — не продажні депутати у шикарних „мерседесах”, не міністри у комфортних кабінетах. Україна — це дзвінкий карпатський вітер навесні і брязкіт кайданів українських трудівників, безмежні поліські ліси і гуркіт гармат Революції, чорноморські хвилі і яскраві зорі у безмежному часо-просторі. Україна — це МИ! Україна вічна і маєстатична, вона там, де українці і не обмежується куцими географічними кордонами. Україна — весь світ!

На прапорі модерного українського націоналізму Бандера і Че Гевара. Синтез національного і соціального, правого і лівого. Абсолют. З ними відродиться величний дух давнини, реінкарнований у новітніх Лицарях і Вождях Української Нації.

Завтра авангард національної революції постукає у двері ворога і скаже: „Збирайся! Настав час розплати!” Наша релігія — націоналізм, Біблія — АК, ікона — Велика Україна.

…Над безмежним простором України заходило багряне сонце, сповіщаючи закінчення першого дня Великої України. Дорогою до героїчних здвигів крокувала Нація Воїнів, що прокинулася від довгого сну. Нація у поході.

Закінчувався перший день Нової Ери Великої Української Нації і перманентної національної революції. Народжувалася Велика Україна — імперія двох суходолів.

Примітка: НБ — Націоналістичні Бригади.

Догори
Роботи автора

Перейти до статей теми: