Bricolage NL  
 

Нацисти повинні умерти

Д. Зелений, „Бриколяж — Київ”

Нещодавно, під час пересування теренами найбільшого паразита нашої неньки містом Києвом я уподобав чималенький журнал із певною кількістю привабливих для таких як я картинок. Часопис звався „Сварог” і видавала його шанована мною пані Лозко со pagan friends.

Відразу зауважую, що, незважаючи на прохристиянське маніхейське світовідчуття я з неприхованим (переважно академічним) інтересом ставлюся до розвитку похідних від премордіальної індоєвропейської традиції, таких як вікка, друїдизм, асатруа, і, звичайно, рідних вірувань наших слов’янських предків.

…Вони концентруються у невеликих інтелектуально мобільних колективах і рік за роком збирають залишки знищеної хрестоносцями предковічної мудрості: пишуть книжки, організовують фестивалі, грають музику і відтворюють напівзабуті ритуали.

Чимось подібним займаються українські послідовники Рідної Православної Віри, за що їм честь, хвала і медаль за розвиток вітчизняної культури.

Я стою і гортаю грубий і приємний часопис, купити котрий здатний лише теоретично, в умі підраховую (яко названий семіт) його можливу собівартість і Бог ти мій! — що бачать мої очі? — Олександра Радченко, якісь „Кров і Честь”, всесвітні рухи за апартеїд, „релігія білої людини” та маса іншої, зауважте НЕ ПРОСВІТНИЦЬКОЇ колективної скінівської шизи.

Я тривожусь і кладу його поряд з подібними „монументами” на кшталт „Спор о Сіонє” та „Протоколи сіонскіх мудрєцов”, а ортодоксальні партіоти читають недбало накидані рядки і думають: „От сволота! Антифа погана!” — Ні, шановні і менш кохані опоненти, час іде і на зміну убогому, я певен правильності вжитого мною висловлювання — антипатріотичному контексту типу „панарійської єдності” і „всесвітньої єврейської змови” повинен вибити ногою двері і зайти нормальний, поважаючий іншу (часто ще занедбанішу) небілу, неслов’янську чи неукраїнську ідентичність НАЦІОНАЛІЗМ.

НАЦІОНАЛІЗМ, котрий шукатиме українське коріння у його дійсному трансцедентальному контексті, не прив’язуючи до того можливих „винуватців” минулих (брати-євреї з Бунду, ранні сіоністи а-ля Жаботинський) чи майбутніх (кавказці-негри-араби — ця класична для Сх. Європи ультраправа тріада) українських трагедій.

Статті гатунку „у всьому винувате іудео-християнство” або „скіни захищатимуть Україну” (від надлишків алкогольних напоїв:)) спотворюють образ українського патріота і не мають жодного відношення до толерованої ліберальнішою і водночас революційнішою (з огляду на антиерефійський характер) інтегральною доктриною пробандерівського комюніті, котре, поза сумнівом, теж не панацея, але очевидний крок уперед. Уперед тому, що не запозизичує новомодних західних кальок про „єдину білу расу” і „чистий арійський світ”. Подібні постановки питання невірні впершу чергу тому, що нівеляція української тожсамості і, відповідна до неї стагнація спрямованої Господом історичної ходи відбувалася під час попередніх „білих” окупацій, руськими та поляками, чехами і мадярами, румунами та словаками. І тільки білоруси не стоятимуть по інший бік від правиці Господньої, коли той судитиме нас і наших „білих” сусідів за всіма правилами антиколоніального революційного опору. То ж не сподівайтеся на пропаговане мормонськими священниками індивідуальне спасіння, усіх разом і на одних терезах.

Пропагований на сторінках язичницьких часописів „панарійський світогляд” не має нічого спільного з можливістю повернення історії „на круги своя” і реанімації справжньої індоєвропейської традиції, свідомої своєї історичної ролі і права інших мешкати на одній планеті.

Доктрина вітчизняних неопаганців обростає значними методологічними помилками, суть котрих зводиться до занедбання справжньої місіонерської діяльності, плекання зжираючої духовне нутро ксенофобії і ставки на такі дійсно недалекі маргінальні молодіжні напрямки, як скінхеди. Не варто працювати роками, покладаючи життя на олтар української справи, аби потім слухати зневажливі сентенції, мовляв спуталися з бритоголовими неформалами, абсолютно не потрібними ні „Сварогу” і Лозко, ні українській справі, ні тим більше Великій Україні.

Ось чому релігія наших пращурів повинна жити, а нацисти умерти.

Слава Роду!

Смерть скінам!

Залишити коментар