Автор   Стаття 
Статті Бриколаж  —  Голос нації  —  Інтерв'ю з бразилійською WP-бандою "Бригада НС"
Поль Нікс
Дата публікації 7 листопада 2003 р.
Інтерв'ю з бразилійською WP-бандою "Бригада НС"

Поль Нікс: Коли і ким було сформовано “Бригаду НС” і хто є дійсним членом банди, на разі?

Wolf - D18/Brigada NS: “Бригаду НС” було утворено в Сан-Пауло, Бразилія, на початку 1996 року з єдиною на той час метою – підняти рівень расового самоусвідомлення Білою Молоддю. Як на нас, з урахуванням того, що покоління практично не читає книжок, музика є чи не найкращим способом акцентувати увагу на декадансових характеристиках сучасного світу.

Стосовно поточного складу банди:

Victor - гітара, провідний вокал;

Wolf - бас, бек-вокал;

Зараз ми граємо наживо за підримки хлопців з Барселони - Estandarte 88

Поль Нікс: Чому “Бригада НС”?

Wolf - D18/Brigada NS: Власне кажучи це наша стара назва, свого часу спродукована бувшим гітаристом. Його ми вигнали через недостойну поведінку і буржуазні пережитки.

Разом з тим дана назва була прийнята одноголосно і свідчить про нашу віру в бритоголовий стиль життя; в Білу Активність і Політичних Солдатів, котрі борються за Священну батьківську Спадщину!

Поль Нікс: Якими б термінами Ви охарактеризували притаманний вам стиль музики і про що ваші пісні?

Wolf - D18/Brigada NS: Дехто з наших товаришів класифікує нашу музику як “традиційний RAC”, “брутальний WP-рок-н-рол” тощо., є інші визначення стилю.

Особисто я притримуюся точки зору на нас як на просто WHITE POWER музичну банду.

Стосовна розглядуваних нами тем ми співаємо про Білий Опір і Сегрегацію, ЗОГ, релігію, і, звичайно ж, найшанованішу в історії постать, нашого духовного лідера – Адольфа Гітлера.

Поль Нікс: В музичному сенсі, хто впливав на становлення банди?

Wolf - D18/Brigada NS: Найрізноманітніші виконавці, головним чином з Іспанії та Франції: Bunker 84, Kontingent 88, Evil Skins, Brutal Combat, Estirpe Imperial, Klan, Division 250 і, звичайно, Skrewdriver. Крім них: Ultima Thule, Freikorps, Bound for Glory тощо.

Поль Нікс: Як би ви описали расову атмосферу в Бразилії і, передусім, процеси міжрасового змішання?

Wolf - D18/Brigada NS: Отруєння крові, поза всякими сумнівами, найгірший з можливих злочинів проти людства, це власне те, що робить наше суспільство хворим! Ми живемо в мультирасовому кошмарі, в країні, де панує продукована чорношкірими злочинність, дуже подібна до тієї, що має місце в деяких містах Північної Америки та постапартеїдній Південній Африці.

У нас дуже важко бути Білим Расистом, в цьому гебрейському пеклі.

Згідно нещодавніх досліджень одного з місцевих університетів, відсоток білого населення Бразилії, власне тих, чиїм расовим підгрунтям слугує європейське походження, 39%, більшість з котрих зосереджена в південних штатах. Слід зауважити, що нехороша расова репутація Бразилії не в останню чергу є продуктом гебрейського телебачення.

Поль Нікс: Що думає громадскість про вашу музику?

Wolf - D18/Brigada NS: Чесно кажучи, “клали” ми на громадську думку, суб’єктами котрої є зазомбовані і розбещені анти-Білою системою, часто налаштовані проти собі подібних.

З іншого боку, ми отримуємо позитивні відгуки від білого молодняка, котрий пишається кольором свої шкіри. Здебільшого, вони навіть не скіни. От це, власне, для нас багато важить!

Поль Нікс: Опишіть WP/NS/R.A.C/скінхед-сцену в Бразилії? З якими гуртами ви грали?

Wolf - D18/Brigada NS: Що я можу сказати, місцевий Расовий Рух росте, до нас повсякчас приєднуються нові члени. Проте є і проблема, котра полягає у тому, що не всі бразильські скіни є White Power. Інтеграціоністи і так звана місцева “скін-сцена” часто інкорпорують у свої ряди чорношкірих, індіанців і полукровок. Ми не підтримуємо з ними контакти і місцева сцена не є наскільки цікавою, аби говорити про неї зараз.

Поль Нікс: Ви знайомі з Вілсоном з The Skulls and Fist Of Steel?

Wolf - D18/Brigada NS: The SKUMS/SHIT of Steel - такі собі нацики, котрі “косять” під усіх підряд, намагаючися поєднати між собою апріорі непоєднувані напрямки. Їх цікавить «RAC мода», вони розкручують і просувають себе, без огляду на те, що не всі вони Білі. Можливо Ви не знаєте, їхній альбом „Gigantes do Brasil” було записано на антифа-лейблі „Rotten Records”), разом з ШАРПами типу Corrosao, Virus 27, Carbonario, Patriotas і іншими. Такими є факти, надалі судіть самі.

Поль Нікс: Наскільки важкою є організація White Power/NS шоу в Бразилії?

Wolf - D18/Brigada NS: Частково я вже відповів, у питанні 5, здається. З огляду на політичну некоректність і нелояльність важко бути Білим Расистом. WP-концерти рідкість в Бразилії, ЗОГ не дрімає, проте як влучно висловився свого часу Фрідріх Ніцше: “Той, хто не знищив нас, зробив сильнішими”.

Поль Нікс: Назвіть кілька про-Білих організацій у Бразилії?

Wolf - D18/Brigada NS: Ми підримуємо лише активістів з DIVISAO 18 Organisation, котрі є місцевими арійськими революційними Націонал-Соціалістами, протиставляючих себе зграям патетично налаштованого п’яного бидла.

Поль Нікс: Чим для вас є релігія?

Wolf - D18/Brigada NS: Це питання не турбує нас, так, щоб дуже. А правда у тому, що НАША РАСА - НАША РЕЛІГІЯ!

Поль Нікс: Чим ви займаєтеся у вільний від музики час?

Wolf - D18/Brigada NS: Робота, сім’я, друзі, книги, музика, бодібілдинг, кікбоксинг і так далі.

Поль Нікс: Чи маєте ви якісь контакти зі скінами Аргентини, Чилі, Колумбії, Уругая? Можливо, ви грали в якійсь з цих країн?

Wolf - D18/Brigada NS: Ні, на жаль, ні. Можливо у майбутньому, хто знає?

Поль Нікс: Ви знайомі з Іваном із аргентинської Ultrasur чи Родріго з чилійської Odal Sieg?

Wolf - D18/Brigada NS: Ні, ми лише чули за них.

Поль Нікс: Що ви думаєте стосовно світової NS/WP/скінхед-сцени? Плани пограти в США, Канаді чи Європі в найближчому майбутньому??

Wolf - D18/Brigada NS: Рух розвивається, нам відрадно чути про тисячі і тисячі його активістів, серед котрих слід виділити ті країни, де рух міцно стоїть на ногах, типу Німеччини, і інших, організації котрих ростуть з для на день: Англія, Франція, Польща, Росія, Канада, Бразилія тощо.

Рух стає дедалі організованішим, проте ми все більше і більше потребуємо СD і концертів, вістрям спрямованих проти анти-Білої системи!

Прийшов час кругової, глобальної оборони, не як купки маргінальних невдах, але поєднаних в одне міжнародне Арійське Братство!

Стосовно концертів: ми відіграли кілька концертів в Іспанії та Португалії і, звичайно ж, коли-небудь зіграємо в Канаді та Штатах.

Поль Нікс: Розкажіть нам про лейбли, котрі записують музику такого штибу?

Wolf - D18/Brigada NS: Незважаючи на ріжні “демократичні утиски” ми таки спромоглися випустити альбом „O Retorno da Velha Ordem”, спродюсований DIVISAO 18.

На разі ми маємо кілька речей для нової компіляції CD “Кров і честь”; маємо иатеріал для двох інших компактів, а також дебютний альбом, котрий розповсюджуємо достатньо ексклюзивно.

Поль Нікс: Дякую за інтерв’ю. Ваші побажання.

Wolf - D18/Brigada NS: Передусім дуже дякуємо за можливість висловитися.

Своїм Арійським Братам по всьому світові побажав би успішного протистояння таким гидким проявам цивілізації як наркота, алкоголь, нікотин, гомосексуалізм, порнуха тощо. Оборонятися не самим по собі, а у рамках єдиного Арійського Братства! Переможе хтось один.

Слава Перемозі! 14/88!

За матеріалами www.resistanse.com

Переклад М.”Мазепи”, МЛ “Бриколаж”, Київська область.

Догори
Роботи автора

Перейти до статей теми: